Pada i grad: Vozila u kolonama stoje, zbog nevremena nastalo haotično stanje u Srbiji

Screenshot

Pravi haos je na autoputu kod Jagodine, u Srbiji. Saobraćaj je u zastoju, vozila u trakama u oba smjera stoje, dok grad nemilosrdno pada.

Veliko nevrijeme najavljeno je u susjednoj državi. U zonama veoma jakih oluja očekuje se lokalno da padne i preko 30 mm kiše po kvadratnom metru, uz opasnost od lokalnih urbanih poplava, dok opasnosti od izlivanja rijeka nema.

Najveća opasnost od grmljavinskih oluja i veoma obilnih pljuskova u naredna dva sata očekuje se na širem području Šapca, Lazarevca, Sremske Mitrovice, na južnom obodu Beograda, na području Aranđelovca, Kraljeva, ali i širom centralne i zapadne Srbije, Šumadije, Kolubarskog okruga, Srema, Mačve, Podrinja i na istoku i sjeveroistoku Srbije, prenijeli su srbijanski mediji.

Veoma slična vremenska sitacija očekuje se i narednih dana u Srbiji, a pljuskovi sa grmljavinom i oluje bit će svakodnevna pojava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79