Pepco otvara prodavnice u 10 bh. gradova: Evo gdje sve!

Poljski lanac za prodaju odjeće i kućanskih potrepština osnovao je deset podružnica u Bosni i Hercegovini. Nakon Sarajeva Pepco se otvara i u Mostaru, Livnu, Čitluku, Gradačcu, Lukavcu, Tuzli i Kaknju, piše Akta.

Nakon poznatog sjedišta West Gate u Sarajevu, čije je otvaranje najavljeno za 14. septembar, ostale podružnica će biti raspoređene po sljedećem rasporedu:

Podružnica Čitluk 1 u ul. Broćanski trg 1.

Podružnica Sarajevo 2 u ul. Kolodvorska br. 12

Podružnica Livno 1 u ul. Splitska bb

Podružnica Mostar 1 u Bišće polju bb

Podružnica Mostar 2 u ul. Kardinala Stepinca bb

Podružnica Gradačac 1 u ul. Sarajevska bb
Podružnica Lukavac 1 u ul. Lukavičkih brigada

Podružnica Kakanj 1 u ul. Alije Izetbegovića bb

Podružnica Tuzla 1 u ulici Husinskih rudara 170.

Pepco je jedinstveni maloprodajni lanac diskontnih trgovina sa raznolikom ponudom, kako proizvoda za dom, tako i odjeće za cijelu porodicu sa oko 500 kategorija, a sve po veoma niskim cijenama. Niske cijene su ključna snaga Pepco prodavnica, kako ističe većina njegovih kupaca.

Podsjetimo, Bosna i Hercegovina je 19. tržište za Pepco brend. Ovaj lanac ima više desetina hiljada radnika, u više od 3.000 trgovina na starom kontinentu i slovi kao najbrže rastući evropski brend.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79