Pijani vozač “golfa” razbio alkotest, pa uhapšen

On je prilikom alkotestiranja udario rukom po ruci policijskog službenika usljed čega je alkometar koji je držao policajac ispao na asfalt i razbio se

Muškarac iz Lopara čiji su inicijali C.T. uhapšen je zbog vožnje u alkoholisanom stanju, uništavanja alkotesta i sprečavanja policije u vršenju službene radnje, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Pripadnici Policijske stanice Lopare juče su 20 minuta iza ponoći zaustavili i kontrolisali automobil “golf” kojim je upravljao C.T. On je prilikom alkotestiranja udario rukom po ruci policijskog službenika usljed čega je alkotest koji je držao policajac ispao na asfalt i razbio se.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je C.T. imao 1,60 promila alkohola u krvi.

Izvršen je uviđaj i o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv C.T. će uslijediti izvještaj o počinjenim krivičnim djelima oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79