Piroman snimljen kako pali automobile, oštećeno ukupno deset vozila

Nadzornom kamerom je zabilježen trenutak u kojem piroman pali automobile lokalnog prodavača u londonskom naselju Ashington.

Incident se dogodio u noći sa 19. na 20. oktobar, a snimak prikazuje muškarca čije lice prekriva kapuljača. Muškarac je zatim preko automobila polio zapaljivu tečnost, a nedugo poslije se vidi plamen koji je zahvatio vozilo.

Ukupno je na isti način zapalio pet automobila, a na snimku koji je dospio u medije se zatim vide vatrogasci kako pokušavaju ugasiti požar.

Obim štete izazvane paljevinom je u potpunosti bio vidljiv nakon svitanja. Zapaljeni automobili su gotovo u potpunosti uništeni, a ukupno je oštećeno deset automobila, prenosi Daily Mail.

– Nažalost, niti jedan zapaljeni automobil nije bio jeftin. Jednog od njih smo kupili tek u petak – kazala je suvlasnica prodavnice automobila Rachel Gascoigne, koja je dodala da je očigledno kako ih neko pokušava “izgurati iz posla”.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79