Pjevačica Mina Kostić prijavila je bivšeg dečka, 19 godina mlađeg Nikolu Srećković, zbog maltretiranja policiji

Ona je 17. januara u policiji podnijela krivičnu prijavu protiv partnera s kojim je nešto više od godinu dana bila u vezi

Pjevačica Mina Kostić prijavila je bivšeg dečka, 19 godina mlađeg Nikolu Srećković, zbog maltretiranja, saznaje Telegraf.

Ona je pre nekoliko dana, odnosno 17. januara, podnijela krivičnu prijavu u policiji protiv partnera s kojim je nešto više od godinu dana bila u vezi.

jPevačici je bivši dečko navodno slao prijeteće poruke i pravio ljubomorne scene, kaže izvor.

Ovim povodom pomenuti portal kontaktirao je Kostićevu koja nije željela da komentariše neprijatni događaj.

“Živa sam, sve je okej. Nemam komentar. Kad dođe vrijeme, bićete obavješteni. Hvala na razumijevanju”, rekla je ona za Telegraf.

Pjevačica inače rijetko govori o privatnom životu, ali je Nikolu predstavila javnosti i govorila o njihovoj ljubavi.

“Ja sam digla ruke od ljubavi, bila sam jako razočarana. Svi nešto lažu, svi nešto… I onda se on pojavio s kucom u šumi, krenuli smo u priču, malo smo prošetali, popričali. Poslao mi je poruku preko Instagrama, ali nisam tada bila aktivna na mreži i odgovorila sam mu poslije nekog vremena. Rekla sam u koje doba izlazim, čuli smo se, dala sam mu broj telefona, počeli smo da šetamo, bilo je jako prijatno. Imali smo puno zajedničkih tema i dan-danas je tako. Nekad se i sporiječkamo, to je normalno”, izjavila je ona prije nekoliko mjeseci, pa dodala:

“Upoznao je Igora, on i ja smo radili u jednom klubu. Krenuo je i Nikola, prvo nije htio, bilo mu je glupo. Ja kažem: “To će se svakako desiti.” Upoznali su se, super se uklopili. On je svjestan da ja s njim imam dijete i da tu ne postoji ništa osim kontakta zbog kćerke”, rekla je ona tada.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79