Pjevačica s kojom je sinoć pjevao Šaban otkrila kako su izgledali POSLJEDNJI SATI Šabana Šaulića

Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a nekoliko sati prije toga nastupao je sa koleginicom Teom Tairović koja je za “Blic” ispričala da ju je samo jedan kofer spriječio da bude u kolima sa Šabanom Šaulićem.

Pjevačica Tea Tairović kojoj je Šaban Šaulić pomogao tokom karijere ispričala je da je u šoku zbog nesreće u kojoj je život izgubio pjevač. Ona je otkrila kako je izgledao njihov nastup, te da je Šaban Šaulić bio veseo.

– Iskreno da vam kažem u šoku sam. Saznala sam jutros cijelu ovu vijest, bukvano nisam mogla da povjerujem. Kako da vam kažem, bio je pun klub, svi su bili veseli i raspoloženi. Čovjek koji ga je vozio nije popio ni kap pića. U šoku. Nisam ga vidjela poslije nastupa, odmah je otišao jer je žurio na avion. Bilo je sve u najboljem redu. Uopbičano su se šalili, bili su lijepo raspoloženi. Pogotovo Šaban – rekla je Tea za “Blic”, a potom je otkrila nepoznati detalje.

– Pozvali su me da se vraćam sa njim za Beograd, ali pošto sam izgubila kofer nisam mogla onda da idem sa njima, te sam čekala da dođe kofer kako bi mogla da nastavim put za Beograd. Ali sada kada vidim sada kofer mi je spasio život.

(VIDEO) Pogledajte video sa mjesta nesreće

OGLASILA SE PORODICA ŠABANA ŠAULIĆA: ‘UTIHNUO JE NAJLJEPŠI GLAS, NAPUSTIO NAS JE SUPRUG, OTAC, DEDA I KUM

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments