Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je od požara nastradala cijela porodica

Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je od požara nastradala cijela porodica


U tragičnom požaru u novosadskom naselju Salajka, na uglu ulica Đorđa Dere i Davida Rackovića, stradalo je četvoro djece od dvije, četiri, pet i sedam godina i njihovi roditelji.

Požar je buknuo oko dva sata ujutru.

Kako se saznaju Novosti, sumnja se da je riječ o električnim instalacijama, odnosno da se zapalila baterija električnog bicikla koji je bio na punjaču

Nesreća se desila dok su svi spavali.

Cijela porodica, svih šestoro nastradalih spavali su u jednoj prostoriji kuće u ulici Đorđa Dere u novosadstkom naselju Salajka.

Upožaru, koji je jutros, oko 3 sata, izbio na kući, u ulici Đorđa Dere, smrtno je stradalo šest osoba, među kojima i četvoro djece, uzrasta od dvije do sedam godina – navodi se u saopštenju.

Pretpostavlja se da je riječ o članovima porodice koja je živjela na toj adresi, D. A. (29), M. S.(23), E. A. (7), S. S. (5), D. A. (4) i L. A. (2), saopštio je MUP

Tijela nastradalih prenijeta su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja – rekao je Dačić.

POGLEDAJ GALERIJU

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija