Foto: Crna-Hronika
Pogledajte kako je Faćo opisao pucanje na njega: “Kaže da su napadači izašli iz kuhinje”

Pogledajte kako je Faćo opisao pucanje na njega: “Kaže da su napadači izašli iz kuhinje”


U subotu, 1. juna, Mehičević i Jasika su u pravcu Amira Pašića Faće ispalili metara sa ciljem da ga ubiju. Tužiteljica tvrdi da su osumnjičeni došli da liše života Pašića, koji je pukom srećom preživio.

Na svom TikToku objavio je “pressicu” i dao izjavu kako se sve to dogodilo. Amir Pašić Faćo je ovu fotografiju objavio prije 10 dana. Kako nezvanično saznajemo na jednom od svojih video klipova Faćo je najavio da se nešto ovakvo može desiti.

Tog kobnog dana sjetio je sa Dadom Stojnićem.

@crnahronikaofficial♬ original sound – crnahronikaofficial

Iz policijskog iz zapisnika s lica mjesta vidi da je pronađeno više čahura kalibra 7,65 milimetara i jedan metak nepoznatog kalibra, ali da se ne navodi čiji je to metak.

Advokati Damir Beglerović i Senad Kreho koji zastupaju Mehičevića i Jasiku tvrde da je nađen još jedan nepoznati pištolj koji može biti samo pištolj Amira Pašića Faće.

Sudu nije dokazano čiji je nepoznati pištolj iz kojeg je ispaljen nepoznati kalibar.

Sarajevski advokati pokušavaju dokazati da ovaj čin nije pokušaj likvidacije od strane Mehičevića i Jasike jer je Pašić zadobio sve prostrelne rane, što predstavlja samo lakše tjelesne povrede. Prema tvrdnjama Amira Pašića Faće, Ibro Miladin je nalogodavac i finansijer napadača, Jasike i Mehičevića.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija