Pogledajte kako komunalna policija upozorava građane preko razglasa: Idite kućama!

Direktor Doma zdravlja Podgorica dr. Nebojša Kavarić na svom Facebook profilu objavio je video o aktivnostima komunalnih policajaca u glavnom gradu Crne Gore.

– Radi vaše sigurnosti i sigurnosti drugih, krenite kućama. Poštujte preporuku Vlade Crne Gore i ostanite kući – poručuju pripadnici Komunalne policije.

Kavarić je putem Facebooka uputio i apel taksistima da nose maske i rukavice.

– Zahtijevam i apelujem na taksi udruženja i cijenjene taksiste – morate nositi zaštitne maske i rukavice, a kvake morate dezinficirati poslije svakog korisnika – apelovao je Kavarić.

Doktor Kavarić redovno se oglašava putem društvenih mreža i apeluje na svoje sugrađane da se pridržavaju mjera koje je usvojila Vlada Crne Gore, te ih informira o trenutnom stanju.

U Crnoj Gori sinoć su potvrđena prva dva slučaja zaraženih koronavirusom. Riječ je o dvije žene, jedna se vratila iz SAD-a, a druga iz Španije. Vlada Crne Gore poduzela je oštre mjere i preporuke u cilju zaštite građana od koronavirusa.

Komunalna policija u Podgorici upozorava gradjane da ostanu u kucama.🙏🙏🙏🙏

Gepostet von Nebojsa Kavaric am Dienstag, 17. März 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79