Foto: Crna-Hronika
Pojavio se snimak par trenutaka poslije tragedije u Gradačcu: “Nakon što je ubio Hazimu, Mehmed napao djecu i roditelje”

Pojavio se snimak par trenutaka poslije tragedije u Gradačcu: “Nakon što je ubio Hazimu, Mehmed napao djecu i roditelje”


Sinoć je Bosnu i Hercegovinu potresao još jedan femicid i to opet u Gradačcu – piše Crna-Hronika. Pomahnitali Mehmed Selimović zvani Meša, ubio je nedužnu stariju ženu Hazimu u blizini osnovne škole.

Mehmed je od ranije poznat policiji kao osoba koja uživa u narkoticima i koji je godinama maltretirao komšije gdje god da živi. Psihički je nestabilna osoba i to će mu biti adut na suđenju.

Portal Crna-Hronika saznaje da pomahnitalog Mehmeda nije zaustavila policija nego komšija Zemir i roditelj čije dijete je napao ovaj opasni ubica.

Kao što možemo vidjeti na video snimku, Mehmed je trčao za roditeljima sa djecom kako bi i njih likvidirao. Uspjeli su se sakriti u kuću od komšije Zemira. Nakon toga pomahnitali Mehmed udara po ulaznim vratima, pokušava na silu ući u kuću i sa njima svima se fizički obračunati.

Nakon što je vlasnik kuće Zemir i roditelj čije dijete je fizički izudarao Mehmed, svoju porodilu ostavili na sigurnom, izašli su kako bi se obračunali sa pomahnitalim narkomanom i ubicom. Njih dvojica su “uhapsili” ubicu Mehmeda Selimovića i zadržali ga do dolaska policije. Policijskim službenicima je trebalo oko 10 minuta da dođu na lice mjesta – saznaje portal Crna-Hronika.

 

Šta radi policija u Gradačcu: Na prijavljeno nasilje nisu izašli na teren, komšija uhvatio ubicu Mehmeda

O svemu se oglasio roditelj čije dijete je ovaj pomahnitali narkoman i ubica pretukao.

“Prijavljeno je da je nasilnik napao djecu na poligonu. Danas je moje dijete bilo žrtva, sinoć je pregledano u UKC Tuzla i sada je dobro. Sutra može biti vaše dijete.

Molimo sve da ostave politiku po strani i da budemo jedinstveni u rješavanju ovog problema. Hitno je potrebno poboljšati zaštitu djece i odlučno suzbiti problem droge.

Bog je sačuvao moje djete zato pazite na svoju djecu. Sekunde do ktrastrofe, kad vakav ubije ženu i krene redom da ubija. Sreća što smo bili brzi pa ušli u kuću. Još jednom hvala Bogu i ovome Zemiru koji je sačuvao moje i svoje dijete. Čovjek je sam savladao ubicu i sačekao sa mnom 10 minuta policiju. Hvala Zemire” – napisao je roditelj čije dijete je fizički istupao pomahnitali ubica.

 

Ovo je mjesto gdje je Mehmed ubio Hazimu: “U blizini bila djeca, komšije sve gledale”

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija