Pojavio se video iz Vogošće: Umjesto psa drugarica provodala drugaricu na povocu

Tik-Tok izazovi, internet koji nam odvlači djecu u potpunu drugu dimenziju, kada stvarnost postaje sve nestvarno nažalost uzimaju danak.

Danas je na jednom forumu članica objavila strašnu informaciju o kojoj se u javnosti šuti.

– Drage dame moram sa vama podijeliti užasnu scenu i da vam skrenem pažnju da što više razgovarate sa vašom djecom piše Crna-Hronika.

Naime jutros šetajuci Vogošćom za vrijeme velikog odmora oko 10.15 sati u neposrednoj blizini OŠ “Mirsad Prnjavorac” sam ugledala dvije djevojčice uzrasta cca 12-14 godina.

Jedna je puzala od škole do Boga mi dobre relacije Konzuma u Vogošći dok je druga vjerovatno drugarica školska vukla-držala za svezanu kosu i snimala.

Tu scenu su posmatrali svi radnici koji su također bili u pekari, opštini, pošti.

Također, đaci iz iste škole, pojedini su snimali dok je jedan dječak dobacio “teški oblik bolesti”, pa sam i sama pomislila možda je zaista djevojčica bolesna pa ova druga iskorištava za tik tok i ostale društvene mreže. Voljela bih da griješim i da je ovo neki hir, ali je bilo strašno za gledati.

Odmah sam uputila e- mail Osnovnoj školi međutim sada mi je došao odgovor da e-mail nije u funkciji, a njega sam pronašla na školskoj stranici. I da jedna od djevojčica koliko sam čula se zove Ena, jer je djevojčica koja je snimala kazala Ena mene je stid umjesto tebe.

Pratite dobro šta vam djeca gledaju na društvenim mrežama jer evo do čega dolazi, objavila je jedna članica foruma.

Koliko god ovaj događaj bio strašan, grozan, još je strašnije što niko od odraslih ljudi nije reagovao.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79