Pokrenuta akcija za pomoć porodici mladića iz Teslića koji je poginuo u Njemačkoj

Pokrenuta akcija za pomoć porodici mladića iz Teslića koji je poginuo u Njemačkoj


Sugrađani Petra Aleksića (23) iz Teslića odlučili su da pokrenu akciju prikupljanja novčane pomoći njegovoj porodici nakon što je Petar tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj.

“Petar je bio veliki humanitarac i red je na nas da mu se na neki način zahvalimo. Svi koji su u mogućnosti mogu lično odnijeti novac u Caffe Boomerang ili Caffe Bambi. Takođe, uplata se može izvršiti na račun 1613000099498096 Vanja Cocić Rajfajzen banka”, navodi se u saopštenju na Facebook stranici Teslićke novine.

Petar Aleksić (23) iz Teslića poginuo je u nedjelju ujutru na auto-putu Minhen – Pasau kada je audijem sletio sa puta.

sve se dogodilo oko sedam časova ujutru. Mladić se vraćao kući poslije izlaska kada je iz nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom, te sletio sa ceste, a nakon čega se vozilo prevrnulo i udarilo u zaštitnu ogradu. Automobil je ostao da leži na krovu, a zarobljen u smrskanom vozilu, Aleksić je preminuo na licu mjesta.

Prema pisanju njemačkog OVB online, na mjesto događaja poslat je i helikopter. Prema pisanju pomenutog medija, šteta na automobilu i auto-putu iznosi oko 65.000 eura.

Mladić iz Tešlića poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj. Imao je samo 23. godine

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija