Pokret ”Pravda za Davida” postao politička stranka ”Pokret pravde”

Osnivačka skupština političke organizacije ”Pokret pravde” će biti održana u nedjelju u Banja Luci. “Pokret pravde“ nastaje, kako su naveli, kao politički oblik djelovanja članova neformalne grupe ”Pravda za Davida”.

U Banja Luci su 26. ožujka prošle godine počela okupljanja grupe “Pravda za Davida”, čiji članovi traže istinu u slučaju smrti banjalučkog mladića Davida Dragičevića, koji je nestao 18. ožujka 2018., a njegovo beživotno tijelo pronađeno je šest dana poslije na ušću rječice Crkvena u Vrbasu.

Obitelj i članovi grupe “Pravda za Davida“ tvrde da je ubijen, a slučaj do danas nije rasvijetljen. Njegovi posmrtni ostaci su, na zahtjev porodice, 12. ožujka ove godine ekshumirani i izmješteni u Austriju, gdje su tri dana poslije ponovno sahranjeni.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79