Policajac pomagao starom sugrađaninu, noseći njegovu kesu sa namirnicama do stana

Postupak policajca izazvao je buru oduševljenja njihovih sugrađana.

Prolazeći gradom, na putu ka posve drugom novinarskom zadatku, novinari Radio Olova, kako navode, nisu mogli ne zabilježiti lijepu sliku koja na plemenit način potvrđuje onu osnovnu misiju policijskog zanimanja – biti u službi građana.

Naime, kako su naveli, prvo su pogledom, a onda objektivom, pratili policajca koji pomagao starom sugrađaninu, noseći njegovu kesu sa namirnicama do njegovog stana. Nakon što su ih upitali za fotografiju, obojica su kazali da nemaju ništa protiv.

– Ovo se ne radi zbog slikanja, dobacio je policajac Meho Kamenjašević. – Ovo je nešto što se donosi iz kućnog odgoja, dodao je stari advokat i hadžija Fadil Hadrović. Postupak policajca izazvao je buru oduševljenja njihovih sugrađana.

Oni su u komentarima na ovu objavu naveli “da se imaju mladi policajci na koga ugledati”, da je policajac vazda nasmijan, veseo, ljubazan, pa i to da takvima i kaznu kaznu plaćaš nije teško”… |

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79