(FOTO) Policajac u civilu nasrnuo na penzionera

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste informaciju koja se desila u Turbe kod Travnika, gdje je policajac u civilu nasrnuo na penzionera koji radi na parkingu.

Porodica Saldum otvorila je dušu za portal Crna-Hronika i ispričala šta se sve dogodilo tu noć.

“U mjestu Turbe kod Travnika u nedjelju navečer oko 23:15 policajac van dužnosti Muris Šakić, koji je nezvanično imao više promila u organizmu, nasrnuo je na penzionera Mehu Salduma koji radi na parkingu kafića Iguana. Naš otac Meho radi tu jer ne može živjeti od minimalne penzije.

Muris Šakić je došao sa džipom, u kojem normalno nosi oružje jer je i lovac i na to na to niko ništa?? Zašto?Jer je policajac? Zašto naša policija služi?Da nas štiti ili da glume kauboje?” ispričala je kćerka gospodina Mehe Salduma.

” Ovaj policajac je poznat čitavom mjestu po svom kaubojskom ponašanju. I ranije je jednu djevojku u kafiću isprebijao pa je se opet “izvukao”. Ne treba da dozvolimo opet da se izvuče i da nas taj isti “policajac” i dalje štiti i čuva.” ogorčeni su iz povrijeđene porodice.

“Naš otac je završio u Hitnoj. Nasrnuo je na jadnog penzionera, gurnuo ga, oborio na pod i nogama udarao i slomio mu rebro. Sreća pa je se naš Meho nekako uspio izvući i pobjeći do kafića gdje ga je obezbjeđenje sačuvalo, ko zna šta bi dalje bilo? I taj isti “policajac” je normalno ušao u kafić Iguana i dalje nastavio piti – dodaje kćerka koja je svog oca u 00:00h vodila na Hitnu pomoć kako bi mu ukazali pomoć.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments