Policajca Milica u svoju kuću primila roditelje s malom bebom: “Beba prve dane svog života ne smije provesti u dvorani”

Čim je ugledala mladu majku koja u zagrljaju drži malu bebu i zabrinuto lice oca, znala je da ne može dozvoliti da ta beba prve dane svog života provede u sportskoj dvorani.

Milica je pokazala da ispod plave košulje koju ponosno nosi kuca veliko srce te je pozvala sve mlade koji bi htjeli raditi dinamičan, zanimljiv, a nadasve human posao da se jave na natječaje i postanu dio velikog plavog tima, navodi PU Ličko senjska.

Milica Ćupurdija policijska je vježbenica u Policijskoj postaji Gospić koja je tijekom jučerašnjeg dana pomno pratila zbivanja na području Policijske uprave ličko-senjske, kako bi se što bolje pripremila za svoju noćnu smjenu, jer svaka smjena donosi i nove izazove.

U večernjim satima je u mjestu Papuča, na dionici državne ceste broj 50, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, nastala kolona vozila od 4 kilometra. Milica i kolega bili su zaduženi da tu kolonu preprate do Gradske sportske dvorane u Gospiću gdje je organiziran prihvat i smještaj za putnike koji nisu mogli nastaviti putovanje prema Dalmaciji, izvijestila je PU ličko – senjska.

Čim je ugledala mladu majku koja u zagrljaju drži malu bebu i zabrinuto lice oca, znala je da ne može dozvoliti da ta beba prve dane svog života provede u sportskoj dvorani. Promrzloj i prestrašenoj obitelji s dvomjesečnim djetetom koji su se našli u snijegu daleko od svoga doma, Milica je ponudila smještaj u svojoj obiteljskoj kući, a što su oni i prihvatili.

U razgovoru s ovom skromnom policijskom vježbenicom saznajemo kako je od malih nogu htjela biti policajka jer je to posao gdje možeš pomoći i brinuti se o ljudima, cijeloj zajednici i njihovoj sigurnosti.

Vrijeme provedeno na akademiji za Milicu je jedno od najljepših iskustava u životu, jer je tamo upoznala predivne ljude i sudjelovala u raznim aktivnostima koje Policijska akademija pruža, a ciljeva i planova za budućnost joj ne nedostaje piše GPM

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79