Policija došla po prijavi za porodično nasilje pa mu našli 22 kesice spida

Policija došla po prijavi za porodično nasilje pa mu našli 22 kesice spida


Policija je uhapsila A.M. iz Kotor Varoša zbog nasilja u porodici i prilikom intervencije u njegovom stanu pronašla je i oduzela 22 paketića spida, a naknadnim provjerama uhapšene su još dvije osobe koje se dovode u vezu s drogom.

Kako se saznaje, uhapšeni trojac odranije nije poznat policiji po vršenju krivičnih djela.

Kako su u petak naveli iz Policijske uprave Banjaluka, izvršili su kriminalističku obradu nad A.M. iz Kotor Varoša zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Takođe, navode da su i njegovi sugrađani M.G. i E.L. osumnjičeni da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Naime, kako navode, prilikom preduzimanja mjera i radnji u vezi s prijavom nasilja u porodici, u stanu u Kotor Varošu koji koristi A.M. pronađene su i oduzete 22 PVC vrećice sa spidom.

Radi se o kesicama čija je ukupna bruto masa oko 22 grama.

Na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Kotor Varošu, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen je pretres stana koji koristi E.L.

Tom prilikom je pronađena i oduzeta PVC vrećica u kojoj se nalazila određena količina spida, metalna kutija sa tragovima zelene biljne materija koja svojim izgledom asocira na marihuanu i metalna drobilica, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Dodaju da su sve mjere i radnje preduzete pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Takođe, i policija u Gacku je nakon prijave porodičnog nasilja oduzela oružje od muškarca kojeg su ukućani prijavili.

Naime, nakon prijave da otac duže vrijeme maltretira članove porodice psihički i fizički, policija je izvršila pretres kuće.

Kako navode iz PU Trebinje, u toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija