Policija kod Mostarca pronašla gomilu droge pripremljene za prodaju za 10 i 20 KM

Policija kod Mostarca pronašla gomilu droge pripremljene za prodaju za 10 i 20 KM


Pripadnici Sektora krim. policije MUP-a HNK su u petak oko 13:00 sati u gradskom području Mostara lišili slobode jedno lice kod kojeg su pronašli gomilu droge.

Kako je saopšteno iz policije, kod muškarca su prilikom pretresa pronađena četiri komada paketića sa NN materijom bijele boje i jedan paketić sa sadržajem nn biljne materije, dva rasklopiva noža i mobitel.

Po usmenoj Naredbi Opštinskog suda Mostar pronađena je veća količina osušene i sirove biljne materije, dvije digitalne vage, dvije mrvilice, tri veća omota u pvc kesama sa sadržajem NN bijele materije i više komada paketića sa sadržajem NN biljne i NN bijele materije pripremljene za prodaju za iznose od 10 i 20 KM.

Zatim, jedna vojna puška PAP CZ i ručna bomba.

Na gradskom području Sjever, isto lice je dobrovoljno predalo dvije NN biljke visine 120 cm i plastične bidone i posude za navodnjavanje koje su se koristile za navodnjavanje nasada biljne NN materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu.

Lice je zadržano u službenim prostorijama i izvršena je krim. obrada a o svemu je upoznat tužilac.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija