Policija lovi ubicu mlade Ivane: “Danima ležala u beživotnom stanju dok braća nisu provalila u stan”

Ivana Krivokapić (26) čije je tijelo pronađeno u stanu na Zvezdari u Beogradu je, kako je utvrdila obdukcija, ubijena davljenjem, a policija traga za njenim ubicom, pišu Novosti.rs.

Prema nezvaničnim informacijama, vjeruje se da je ubica Ivanin poznanik i da ga je pustila u stan, a da je on potom sa spoljne strane zaključao stan i pobjegao jer nadležni organi nisu uspeli da pronađu ključ.

Pregledaju snimci sa nadzornih kamera

Policija obavlja razgovor sa njenim prijateljima i drugaricama, kako bi saznali da li joj je neko prijetio ili bio zaljubljen u nju, te da tako pokušaju da otkriju ko je osumnjičeno NN lice. Uz to se pregledaju snimci sa nadzornih kamera okolnih zgrada, kako bi policija vidjela ko je ulazio u Ivanin stan, a veštačenje telefona pokazat će sa kim je bila u kontaktu u danima prije smrti.

– Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva I. K. (26) čije je beživotno tijelo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari. Sumnja se da je, za sada nepoznato lice I.K. lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela i traga za učiniocem – saopštilo je Tužilaštvo.

Danima ležala mrtva u stanu

Podsjetimo, njeno tijelo bilo je u lošem stanju, ona je mrtva ležala na krevetu više od četiri dana, a osim podliva na vratu, imala je rane na tjemenu i rukama koje su vjerovatno nastale tokom borbe. Osim rana i podliva, njoj su, podsjetimo, bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a tijelo je bilo u fazi raspadanja.

Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju četiri-pet dana na telefon, ali bez uspjeha. Nesrećnu devojku pronašao je brat N.U. (37) koji živi u Pančevu, pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon, te se pretpostavlja da je toliko dana i mrtva.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79