Policija na terenu: Pronađen arsenal oružja i municije u Urošovoj vikendici

 

Policijska potjera za Urošem B. (21), koji se sumnjiči za sinoćnje masovno ubistvo u selima kod Mladenovca još traje, a jutro poslije masakra obruč se sve čvršće steže. On je usmrtio osam ljudi, a 13 ranio.

On je pucao na tri lokacije – u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin i sijao smrt iz automatskog oružja ubijajući nedužne ljude. Ranjeni koji su dovezeni u Urgentni u stabilnom su stanju poslije ukazane ljekarske pomoći.

Osumnjičeni ima krivični i prekršajni dosije u vezi sa kršenjem Zakona o oružju i municiji. Među osam poginulih su mladi policajac koji u tom trenutku nije bio na dužnosti i njegova sestra. Pucao je i u nedužnu djecu.

Jutro poslije nezapamćenog masakra, koji je uslijedio dva dana poslije tragedije u beogradskoj osnovnoj školi, potjera još traje, a na terenu su masivne policijske snage – više od 600 pripadnika MUP-a učestvuje u potrazi za Urošem B., a akcija Vihor još je na snazi.

Kako javljaju srbijanski mediji, pretresena je Uroševa vikendica u blizini blokiranih sela u kojoj je pronađena veća količina oružja i municije.

U tri sela oko Mladenovca došlo je do smjene policijskih snaga tako da su potragu na terenu preuzeli svježi pripadnici koji su nastavili da sužavaju obruč. Ministar Gašić napustio mjesto pucnjave gdje je proveo čitavu noć sa pripadnicima MUP-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79