Policija o nesreći na Skenderiji: Maloljetnik za volanom BMW-a, dva puta su se prevrnuli, četvero povrijeđenih

Iz MUP-a Kantona Sarajevo objavili su detalje saobraćajne nesreće ka se sinoć u 20:55 sati desila u ulici Skenderija, a kojom prilikom su četiri osobe povrijeđene.

“Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila BMW, kojim je upravljalo maloljetno lice, rođeno 2006. godine, prije sticanja prava na upravljanje i putničkog motornog vozila VW Polo, kojim je upravljao N.M., rođen 2002. godine, nastanjen u Sarajevu, nakon čega je vozilo BMW udarilo u betonski stub, zatim se prevrnulo na krov, a potom klizilo ulicom i vratilo se u normalan položaj”, navedeno je iz MUP-a KS.

U ovoj saobraćajnoj nesreći lakše tjelesne povrede zadobili su maloljetnik koji je upravljao vozilom BMW, kao i putnici iz navedenog vozila A.Z. i još dvije maloljetne osobe, a ljekarska pomoć im je ukazana na KUM-u UKC-a u Sarajevu.

“Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici policije PU Centar. U vremenu od 20:55 do 23:55 sati saobraćaj je bio obustavljen ulicom Skenderija i odvijao se alternativnim pravcima”, naveli su iz policije.

Dijelovi vozila su bili rasuti po cesti a od BMW-a nije ostalo ništa.

Portal Crna-Hronika prva je ekskluzivno imala snimak sa nadzorne kamere na kojoj se može vidjeti saobraćajna nesreća.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79