Foto: PU Doboj
Policija otkrila laboratoriju za marihuanu i zaplijenila narkotike u Modriči

Policija otkrila laboratoriju za marihuanu i zaplijenila narkotike u Modriči


Službenici Policijske uprave Doboj priveli su N.S. iz Modriče nakon što su tokom pretresa otkrili laboratoriju za uzgoj marihuane.

Također su zaplijenjeni još hašiš i spid.

Na osnovu naloga Osnovnog suda u Modriči, izvršen je pretres u objektima koje koristi N.S., pri čemu su pronađeni sljedeći predmeti:

  • Laboratorija sa sedam saksija indijske konoplje, šest paketića hašiša ukupne težine 254,2 grama, te dva paketića spida težine 25,3 grama.

Pored toga, zaplijenjena je i digitalna vaga, kao i drugi predmeti namijenjeni za proizvodnju i distribuciju narkotika.

N.S. će, nakon kriminalističke obrade, biti predat nadležnom tužilaštvu u Doboju uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

“Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Modriči izvršen je pretres N.S. i objekata koje koristi, prilikom čega je pronađeno i oduzeto: jedna laboratorija za uzgoj opojne droge u kojoj se nalazilo sedam saksija sa stabljikama indijske konoplje, šest paketića sa sadržajem smolaste materije koja asocira na hašiš ukupne težine od 254,2 grama, dva paketića materije koja asocira na spid ukupne težine od 25,3 grama. Takođe i digitalna vaga i drugi predmeti namijenjeni za proizvodnju, uzgoj i prodaju opojne droge”, naveli su iz policije.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija