Policija traga za opasnim Brankom Prodanovićem: “Zatočio i pretukao državljanina Srbije”

Zvornička policija traga za Brankom Prodanovićem iz Bratunca zbog sumnje da je prije četiri dana zatočio i pretukao državljanina Srbije.

Kako saznaje portal Crna-Hronika opasni Branko Prodanović je automobilom udario u putničko vozilo marke BMW koji je upravljao Aleksandar iz Loznice (Srbija). Nakon što se zabio u njegov automobil, Branko je Aleksandra izvukao iz vozila i onda ga pretukao.

Toliko ga je udarao, da je Aleksandar izgubio svijet. Takvog nemoćnog, opasni Branko ga je odvezao do svoje vikendice na području Bratunca i tu nastavio udarati te mu je nanio teške tjelesne povrede.

“Prvo me je udario automobilom. Onda me je izvukao napolje i tu fizički nasrnuo na mene. Ja sam pao u nesvjest. On je mene stavio u svoj automobil, pa odveo na vikendicu i tu me nastavio udarati drškom od lopate. 30 minuta je to trajalo. Ja tog čovjeka nikad u životu nisam ni vidio ni čuo za njega. Ne mogu pričat jer mi je vilica napukla. Ja ne krijem ništa jer sam žrtva.” – izjavio je Aleksandar za portal Crna-Hronika.

Detalji napada u Bratuncu: Presreo automobil, izvukao ga iz vozila, zarobio na vikendicu i brutalno tukao

Aleksandru je pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Bratuncu, odakle je prevezen na dalje liječenje u nadležnu bolnicu.

Saznajemo da je opasni Branko Prodanović od ranije poznat policijskim službenicima a naši izvori tvrde da navedena osoba ima određenih psihičkih problema.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79