Policija traži muškarca koji je pobjegao nakon saobraćajne nesreće

Policija traži muškarca koji je pobjegao nakon saobraćajne nesreće


U okolici Loške Gore kod Zreča, jutros nešto iza 8 sati, došlo je do saobraćajne nesreće. Prema informacijama koje je podijelio muškarac na Facebooku, traži se muškarac u tamnoj jakni i zelenim kratkim hlačama, koji se povezuje s nesrećom.

Muškarac koji je podijelio fotografiju napisao je: “Tražimo muškarca u tamnoj jakni i zelenim kratkim hlačama –  ako ga vidite, odmah nazovite policiju.” Dodao je da je riječ o osobi s psihičkim problemima i da navodno nema oružje.

Prema informacijama portala videosvet.si, muškarac ima ozlijeđenu glavu i krvarenje. Saobraćajna nesreća se dogodila u blagom lijevom zavoju iz smjera Rogle prema Zreču, gdje se automobil sudario s parkiranim kamionom.

Nakon sudara, muškarac je pobjegao s mjesta nesreće.

Policijska uprava Celje potvrdila je da se radi o saobraćajnoj nesreći te da je muškarac vjerojatno povrijeđen. Vlasti pozivaju građane da odmah obavijeste policiju ako primijete traženu osobu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija