Policija zaplijenila električni aparatić za šišanje kose i SIM karticu

Policija zaplijenila električni aparatić za šišanje kose i SIM karticu


Zanimljivu informaciju objavio je MUP HNK-a na svojim službenim stranicama, u kojoj ističu da je u Konjicu zaplijenjen ”električni aparatić za šišanje kose marke Braun”.

Navodi se da su, postupajući po razrješavanju kaznenog djela ”Razbojstvo” iz članka 289. KZ FBiH, policijski službenici OKP-a PU Konjic izvršili su pretres obiteljske kuće i pomoćnih objekata koje koristi A.K. iz Jablanice.

”Tom prilikom pronađeni su električni aparatić za šišanje kose marke Braun i SIM kartica iz otuđenog mobitela. Također, su pronađeni predmeti koji potječu iz kaznenog tjelda ”Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” iz čl. 239 KZ F BiH”, navode iz MUP-a.

Dodaju da je pronađen jedan smotuljak u pvc vrećici sa sadržajem bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu Speed, jedna drobilica za marihuanu, jedan mobitel, jedna bankovna kartica i pvc omot sa tragovima nn bijele praškaste tvari.

”O svemu je upoznat nadležni tužitelj te su poduzete sve potrebne mjere”, naveli su iz MUP-a HNK


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija