Foto: MUP ZDK
Policijski rukovodioci ZDK na sastanku: Analizirali stanje sigurnosti na području ZDK

Policijski rukovodioci ZDK na sastanku: Analizirali stanje sigurnosti na području ZDK


Policijski komesar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, Admir Gazić, održao je danas radni sastanak s ciljem unapređenja rada i funkcionisanja Uprave policije, kao i koordiniranja postupanja organizacionih jedinica.

Sastanku su prisustvovali načelnici Sektora uniformisane policije i Sektora kriminalističke policije, načelnici policijskih uprava i komandiri policijskih stanica.

Tokom sastanka, rukovodioci su analizirali trenutno stanje sigurnosti na području Zeničko-dobojskog kantona i razmijenili informacije o dosadašnjim aktivnostima i rezultatima.

Diskusija je bila usmjerena na identifikaciju ključnih izazova i problema s kojima se susreću policijske jedinice, te na pronalaženje efikasnih rješenja za njihovo prevazilaženje.

Razmatrane su i strategije za poboljšanje sigurnosne situacije i povećanje efikasnosti policijskih aktivnosti.

Naglašena je važnost kontinuirane saradnje i koordinacije među različitim sektorima i jedinicama unutar Uprave policije, kako bi se osigurala maksimalna sigurnost građana i efikasnost u borbi protiv kriminala.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija