(POMOZITE) TUGA U KAKVIM USLOVIMA ŽIVI SENAD: NE ZNA NI VATRU NALOŽIT!

Halid i Sanel iz Sokola pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za Senada Begović koji živi sam na brdu Točilo iznad Škahovice.

Senad je mentalni bolesnik koji do prije nekoliko godina u svojoj kući nije imao ni struju, dok mu je majka bila živa, ona je vodila brigu o Senadu koji je sada prepušten sam sebi i dobrim ljudima.

Senadova sestra Razija Begović Džanić je na facebook profilu zamolila sve koji poznaju Senada, njenog brata ko prođe kraj njegove kuće da mu odloži vatru, jer ne zna sam odloziti.

Nakon što je vidio ovaj apel Halid je pokrenuo humanitarnu akciju za Senada i u kratkom vremenskom periodu skupio je nešto novca za koji su kupili namirnice i zajedno sa Sanelom odvezao do Senada.

Halid nam je rekao da je akcija skupljanja pomoći za Senada tek počela, tako da svi koji žele pomoći mogu se javiti na facebook profil Halid Max Dizda ili na broj telefona 061 429 118.

Gdje i u kakvim uslovima živi senad pogledajte na videu koji je ovjavio Halid na svom facebook profilu.

 

Ko može neka podijeli…Tuga gdje živi ovaj čovjek

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Donnerstag, 29. November 2018

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments