PORODICA DANIMA NE ZNA NIŠTA O NJIMA: NESTAO BRAČNI PAR!

PORODICA DANIMA NE ZNA NIŠTA O NJIMA Nestao bračni par iz Subotice, svaka informacija je BITNA

Svetlana i Dragan Zolnajić, bračni par iz Subotice, su nestali.

Na društvenim mrežama, članovi porodice i prijatelji, podijelili su njihove fotografije uz kratak opis da je Dragan posljednji put viđen u utorak 20. novembra u prepodnevnim časovima, dok o Svetlani ne znaju ništa još od petka 16. novembra.

Nestanak je prijavljen policiji i istraga je u toku.

Porodica je informacije o nestanku podijelila uz molbu da podijele njihovu objavu i jave bilo kakvu informaciju, a Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić” i Registra nestalih lica u Srbiji, objavio je je podatke o nestalim Subotičanima na sajtu registra.

U registru se navodi da je Svetlana Zolnajić visoka 172 centimetara i da je teška 60 kilograma, dok o njenom suprugu Draganu piše da je rođen 1965. godine, da je visok 176 centimetara, težak 100 kilograma i ima smeđe oči.

Jurić inače poznaje nestalog Dragana Zolnajića i razgovarao je sa porodicom.

– Djeci je nestanak roditelja jako teško pao, razgovarao sam sa porodicom. Treba svi da se uključimo i pomognemo. Svaka informacija je bitna i ako nešto znaju, molim sve građane da obavijeste policiju – apeluje Igor Jurić, piše Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments