Porodica opasnog momka Muse iz Lukavca tvrdi da su ga zaštitari pretukli dok je pokušao telefonirati

Porodica opasnog momka Muse iz Lukavca tvrdi da su ga zaštitari pretukli dok je pokušao telefonirati


Porodica Jusić obratila se portalu Crna-Hronika kako bi objavili njihovu stranu priče o nemilom događaju koji se dogodio jučer oko 12:30 sati iza rešetaka Kazneno-popravnog zavoda Tuzla.

Kako kaže supruga Mustafe Jusića zvanog Musa iz Lukavca, zaštitari su ga pretukli dok je pokušao obaviti telefonski poziv sa porodicom.

“Jučer oko 12:30h popodne desio se incident u KPZ Tuzla nakon što je pritvorenik Jusić Mustafa poznatiji kao Muse iz Lukavca, krenuo da obavi poziv sa porodicom.

On ima pravo samo jednom sedmično da se čuje sa porodicom, a kada je došao do govornice da obavi razgovor prišao mu je stražar Ahmet i njegov kolega Mahir.

Ahmed ga je udario nogom nakon čega je Mustafa pao na pod. Grubim tonom mu se obraćao i opsovao mu je majku te su ga odveli do kancelarije. Tu su ga nastavili udarati ova stražara i fizički mu nanijeli tjelesne povrede. Mustafa je srčani bolesnik.

Znamo i ko je dao mito zaštitarima da ovo naprave. To je živinički tajkun i vlasnik motela. Ako se Mustafi šta dogodi, da javnost ko je odgovoran.” – izjavila je Aida Jusić, Mustafina supruga za portal Crna-Hronika.

Kako nam kaže Aida, Mustafa je zatvoren bez razloga i bez dokaza i to sve zbog svađe na Facebook-u.

 

(VIDEO) Džemalu zapalili kuću u Tuzli, nije dao reket od 60.000 eura


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija