Porodica opasnog momka Muse iz Lukavca tvrdi da su ga zaštitari pretukli dok je pokušao telefonirati

Porodica Jusić obratila se portalu Crna-Hronika kako bi objavili njihovu stranu priče o nemilom događaju koji se dogodio jučer oko 12:30 sati iza rešetaka Kazneno-popravnog zavoda Tuzla.

Kako kaže supruga Mustafe Jusića zvanog Musa iz Lukavca, zaštitari su ga pretukli dok je pokušao obaviti telefonski poziv sa porodicom.

“Jučer oko 12:30h popodne desio se incident u KPZ Tuzla nakon što je pritvorenik Jusić Mustafa poznatiji kao Muse iz Lukavca, krenuo da obavi poziv sa porodicom.

On ima pravo samo jednom sedmično da se čuje sa porodicom, a kada je došao do govornice da obavi razgovor prišao mu je stražar Ahmet i njegov kolega Mahir.

Ahmed ga je udario nogom nakon čega je Mustafa pao na pod. Grubim tonom mu se obraćao i opsovao mu je majku te su ga odveli do kancelarije. Tu su ga nastavili udarati ova stražara i fizički mu nanijeli tjelesne povrede. Mustafa je srčani bolesnik.

Znamo i ko je dao mito zaštitarima da ovo naprave. To je živinički tajkun i vlasnik motela. Ako se Mustafi šta dogodi, da javnost ko je odgovoran.” – izjavila je Aida Jusić, Mustafina supruga za portal Crna-Hronika.

Kako nam kaže Aida, Mustafa je zatvoren bez razloga i bez dokaza i to sve zbog svađe na Facebook-u.

 

(VIDEO) Džemalu zapalili kuću u Tuzli, nije dao reket od 60.000 eura

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79