Poslije studentice Azre, i Marko Pjanović uskoro će biti izručen Srbiji

Ubistvo Ranka Eskobara

Prema saznanjima Oslobođenja, ispunjene su sve zakonske pretpostavke za izručenje Marka Pjanovića osumnjičenog za učešće u ubistvu Ranka Radoševića zvanog Eskobar iz Nikšića, pravosudnim organima Srbije.

Shodno tome, očekuje se da bi ekstradicija mogla biti izvršena u narednom periodu. Pjanović je 15. marta uhapšen u Bijeljini na osnovu Interpolove potjernice.

Prethodno je u Sarajevu uhapšena Azra Šabanović, zbog sumnje da je učestvovala u mamljenju Nikšićanina na benzinsku pumpu u Rušnju na kojoj je i ubijen.

Бањалука – МУП – ухапшен Марко Пјановић

Prema naredbi o provođenju istrage Višeg suda u Beogradu, Pjanovića i Šabanović su učestvovali u pomaganju u ubistvu Ranka Radoševića u Beogradu. Šabanović, koja je navodno bila u emotivnoj vezi sa Pjanovićem, prije nekoliko dana je dobila isto rješenje o izručenju Srbiji.

Ona je, podsjetimo, uhapšena u Studentskom domu Bjelave u Sarajevu 14. marta, i to po potjernici Interpola Beograd. Radošević je ubijen 9. marta ove godine u beogradskom naselju Rušanj.

U Beogradu su uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Stefan Z. i Luka V. Noseći hirurške maske preko lica, obojica su, kako se sumnja, kada su ugledali Eskobara na parkingu benzinske stanice u Rušnju, izvadili pištolje i ispalili više projektila u njega dok je stajao ispred ulaza u kafić.

Radošević je pobjegao u kafić, a za njim je ušao osumnjičeni Stefan Z. i ispalio mu nekoliko hitaca u leđa, usljed čega je oštećeni pao na pod.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79