Drama u Živinicama: “Medicinska sestra se zaključala u ordinaciji. Nije puštala pacijente”

Drama u Živinicama: “Medicinska sestra se zaključala u ordinaciji. Nije puštala pacijente”


JU Dom zdravlja u Živinicama poznata je po brojnim skandalima. Čitatelji portala Crna-Hronika danas su zabilježili novi.

Kako nam tvrde, medicinska sestra Enisa zaključala je prostorije ordinacije kako je pacijenti ne bi koristili. Još uvijek je nepoznato šta je ona radila u zaključanoj prostoriji i skim je bila.

Ogorčeni građani Živinica, pisali su i žabu direktoru JU Dom zdravlja.

“Trenutno stanje na Krioterapijama u JU Dom zdravlja Živinice. Sestra Enisa zaključala vrata od ordinacije gdje se rade terapije. Ne želi da razgovara niti proziva bilo koga od pacijenata.

Upoznat odgovorni medicinar i doktorica dermatovenerolog i pomoćnik direktora. U prilogu šaljem protokolisanu žalbu nezadovoljnih pacijenata, među kojima ima i starijih ljudi. Napominjemo da, u posljednih mjesec dana krioterapije je radila sestra Sadija i sve je funkcionisalo besprijekorno i bez bilo kakvog čekanja i kojoj upućujemo sve pohvale za njen rad.” – izjavio je ogorčeni čitatelj portala Crna-Hronika.

JZU Dom zdravlja Živinice

Konc.soec služba dermatologije na ruke direktora

Skoro dva mjeseca dolazim kod dermatologa te je u proteklom periodu radila druga sestra koja je dobro radila te nije stvarala gužve. Dana 13.6.2023. godine problem uredno knjižite te na očigled mnogih stvorilo je gužvu i uzelo jednu osobu preko reda na krioterapije i jednog čovjeka sa bolom u leđima preko reda kod dermatologa. Molimo da poduzmete mjere”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija