Postavljeni punktovi u Bijeljini: U toku je velika policijska akcija

Kako javlja banjalučka ATV, na području Bijeljine i Zvornika u toku je velika policijska akcija, a postavljeni su i punktovi.

Akcija je usmjerena na više osoba koje se operativno dovode u vezu sa kriminalnim aktivnostima.

Kako je potvrđeno za ATV privedeno je najmanje deset osoba, a na ulicama je vidljivo pojačano prisustvo policije, kao i Žandarmerija.

Na nekoliko lokacija se sprovode racije, postavljeni su i punktovi na kojima policijski službenici kontrolišu gotovo sva vozila i vozače.

Akciju sprovode policijski službenici Uprave kriminalističke policije i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, kao i PU Bijeljina i Zvornik u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom u Bijeljini.

Slične akcije ranije su sprovođene na području Prijedora i Banjaluke to nakon ubistva načelnika Sektora kriminalističke policije PU Prijedor Radenka Bašića, kao i na području Sokoca i Zvornika…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79