Poštenje na djelu: Mladić vratio novčanik pun para

Mladen Ganić, postao je predmet divljenja javnosti nakon što je odlučio vratiti pronađenu torbicu punu novca pravom vlasniku. Iako bi gest poput ovog trebao biti normalan, u današnjem svijetu nije uvijek tako. Kada je pronašao torbicu sa značajnom svotom novca, Mladen je odmah odlučio djelovati kako bi pronašao vlasnika.

“Nakon što sam pronašao torbicu, čekao sam neko vrijeme da vidim hoće li se netko javiti, ali nije bilo nikakvog obavještenja. Sljedećeg dana sam objavio na grupi ‘Izgubljeno-nađeno Niš’ da sam pronašao novčanik koji sadrži samo novac i jedan specifičan predmet bez kojeg nisam htio vratiti torbicu vlasniku. Samo je pravi vlasnik znao što je unutra”, rekao je Mladen Ganić iz Niša.

Nakon nekoliko sati, prava vlasnica se javila.

“Prepoznala je sadržaj torbice i nazvala centralu taksija. Kontaktirao sam je i dogovorili smo se kako da joj vratim novac. Rekla mi je da joj je novac bio namijenjen za liječenje jer boluje od teške bolesti. Smatram da bi svako trebao postupiti kao ja”, dodao je Mladen.

Mladenu su stizale čestitke i podrška za njegov pošteni čin, koji je mnoge dirnuo.

“Većina ljudi ne vjeruje da postoji neko tko bi vratio novac, pa su svi oduševljeni mojim postupkom”, rekao je skromno Mladen.

Zanimljivo je da je tajanstveni predmet koji je Mladenu poslužio kao ključ za prepoznavanje pravog vlasnika bio – bijeli luk!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79