Potraga za tijelom Ane Knežević: Sumnja se da ga je muž bacio pri povratku u Beograd

Nestanak kolumbijsko-američke žene Ane Marije Henao Knežević postaje sve složeniji slučaj kako se istražuju novi detalji nakon hapšenja njenog supruga Davida Kneževića.

Prema informacijama koje su objavili strani mediji, španska Nacionalna policija sada traga za njenim tijelom u Španiji, a sve ukazuje na to da je David Knežević možda nosio Anino tijelo u koferu.

Prema izvorima bliskim istrazi, agenti Centralne jedinice za specijalizovani i nasilan kriminal (UDEV) sumnjaju da je David Knežević prevozio Anino tijelo u koferu automobilom od Beograda do Madrida, gdje ga je navodno oslobodio ostataka tijela.

Nadzorne kamere su ga snimile kako napušta Anin stan u Madridu noću 2. februara, a istražitelji ga povezuju s incidentima koji su se dogodili tog dana.

Izvještaj FBI-ja otkrio je da je David Knežević pokušao onesposobiti nadzorne kamere u zgradi u kojoj je Ana živjela, ali je ipak snimljen kako izlazi sa velikim koferom.

Rentirani automobil koji je koristio lociran je kako prelazi veliku udaljenost od Beograda do Madrida, a Knežević je tvrdio da nikada nije putovao u Madrid, iako su dokazi pokazali suprotno.

Slučaj privlači veliku pažnju javnosti, a agenti Federalnog istražnog biroa, zajedno sa španskim vlastima, nastavljaju intenzivnu istragu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79