Potresna ispovijest majke nastradale TikTokerice: “Umrla je u najtežim mukama, tražim najstrožu kaznu”

“On je tukao moju Nou, čupao ju je za kosu. A ona je bila dijete koje ne bi mrava zgazila. Dobro dijete, završila škole, nikom nikad naudila nije”.

Ovako započinje svoju potresnu ispovijest Boba Milivojev, majka Noe Milivojev (18), trans djevojke čiji su dijelovi tijela nađeni juče popodne u stanu u centru Beograda, u kesama i kantama. Za Noom se tragalo od 27. juna, a njena porodica je sumnjala da joj se nešto dogodilo, jer je to bio prvi put da isključi telefon i ne javlja se.

Puno je vole mama, tata, brat i sekica

– Ovo je preteško. Kada izgubiš svoje dijete ništa gore nema. Puno nam nedostaje i puno je vole mama, tata, brat i sekica. Monstrumu koji joj je ovo uradio dragi Bog nek sudi, a ja apelujem da bude najstrože kažnjen! Naš život više nema smisla, osim što imamo još dvoje djece – kaže u potresnoj ispovijesti majka ubijene Noe Milivojev.

@noa.diva

Replying to @_.sekaa._ #fyp #foryou #foryoupage #balkan #serbia🇷🇸 #fypシ

♬ original sound – N O A

Boba Milivojev kaže da su “Nou mnogi mrzeli zbog toga šta je”, a da ona “nikad nikog nije vrijeđala”.

– A nju su vrijeđali, maltretirali, ismijavali. Noa je bila vaspitano dijete, a na TikToku je dobijala samo negativne komentare. A sada je svi vole! Ugasite TikTok, biće bolje, apelujem svim roditeljima da se ta mreža ugasi – kaže majka ubijene Noe Milivojev.
Umrla je u najtežim mukama, tražim najtežu kaznu

Osumnjičenog za ubistvo svoje kćerke znala je kao njenog partnera. Zna da ju je maltretirao i da je imala probleme s njim.

– On je nju tukao, čupao za kosu. Čula sam i da joj je davao neke lijekove i droge. Mi nismo bili za njihovu vezu, jer je manijak, psihopata. Moje dijete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu – kaže Noina majka.
Trojica iskrenih prijatelja

Noa je imala trojicu drugara koji su je sve vrijeme tražili, piše Blic.

– Oni su stvarno bili priključeni istrazi, tražili su je i bili joj iskreni prijatelji. Uvijek su je štitili kada izađe. Ona će zauvijek biti naša najljepša Noa Milivojev – kaže majka Noe Milivojev.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79