Poznat identitet muškarca koji je poginuo u nesreći u Vitezu

Poznat identitet muškarca koji je poginuo u nesreći u Vitezu


U mjestu Divjak, općina Vitez, sinoć u 1:10 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo P. Š. rođen 1956. godine, iz Viteza. U nesreći su učestvovali nastradali P. Š., a s njim u Škodi bila je B. Š. . Nažalost noćas smrtno je stradao Pavo Šarić (67) iz Viteza.

Prema službenim informacijama u nesreći su učestvovala dva automobila, a sve se dogodilo u mjestu Divjak koje se nalazi na području općine Vitez.

“U nesreći je učestvovalo vozilo kojim je upravljao vozač P. Š. (1957) iz Viteza. U vozilu se nalazila i suvozačica B. Š. (1957) također iz Viteza. Drugim vozilom u nesreći upravljao je vozač F. G. (1992) iz Novog Travnika. Putnici u ovom automobilu su bili A. G. (2003), D. D. (1997) te jedna maloljetna osoba”, naveli su iz MUP-a.

U ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao vozač P. Š. dok su svi ostali zadobili tjelesne povrede.

Uviđaj na mjestu nesreće izvršili su pripadnici Policijske uprave Travnik u koordinaciji sa nadležnim kantonalnim tužilaštvom.

u mjestu Divjak, općina Vitez, sinoć u 1:10 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo P. Š. rođen 1956. godine, iz Viteza. U nesreći su učestvovali nastradali P. Š., a s njim u Škodi bila je B. Š. . Nažalost noćas smrtno je stradao Pavo Šarić (67) iz Viteza.

Na lice mjesta su izašli vatrogasci

Na lice mjesta su izašli vatrogasna jedinica DVD Stari Vitez zajedno s djelatnicima Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Vitez kako bi pružili pomoć unesrećenima.

Na mjesto nesreće izašli su i djelatnici PS Vitez, a uviđaj su obavili pripadnici Odjela kriminalističke policije PU Travnik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija