Poznat identitet šestostrukog likvidatora u Zagrebu: Pomahnitali Igor Nađ likvidirao tri žene, dvojicu muškaraca i dijete

Otkriven je identitet likvidatora. Kako pišu hrvatski mediji, riječ je o Igoru Nađu.

U četvrtak navečer u ulici Radoslava Cimermana, likvidirao je tri žene, dvojicu muškaraca i jedno 10-godišnje dijete.

Kako javlja RTL, likvidirane su sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnjak je, najvjerovatnije, bio Majin sin. Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan. Beba koja je na poprištu zločina pronađena nepovrijeđena, dijete je likvidatora, koji je oduzeo sebi život, doznaju hrvatski mediji.

Ovo su sestre koje je likvidirao taksista: Maja za sedam dana trebala proslaviti rođendan, najmlađa žrtva njen sin

Igor Nađ se nakon likvidacija dao u bijeg, a policija je u petak oko 4 ujutro, nakon višesatne potrage, potvrdila da je lociran na području Brezovice, gdje je prilikom lišenja slobode sebi oduzeo život.

Počinilac je pronađen nedaleko od Gvozda, ali za sada nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima.

Taksi vozilo Škoda Octavia, koje je vozio, pronađeno je pored napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments