Poznati detalji: Anel Bećirović je likvidirao suprugu jer ga je napustila

Danas se na Alipašinom Polju u Sarajevu, u ulici Bosanska, desila likvidacija 31-godišnje djevojke E.M., a policija je kasnije u Hrasnom, u ulici Aleja Lipa, lišila slobode A.B. (34).

Pod nadzorom tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju dokumentovanja ovog krivičnog djela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Kako piše Avaz, riječ je o 34-godišnjem Anelu Bećiroviću.

N1 nezvanično saznaje kako je E.M. napustila Anela Bećirovića i odselila se iz njihovog stana sa svojim četverogodišnjim sinom. Živjeli su na Alipašinom Polju.

Bečarević je nakon likvidacije, sina poveo sa sobom u stan u ulici Aleja lipa. Nakon što su ga policijski službenici MUP-a KS locirali, trajali su pregovori kako bi spasili dijete. Pregovori su trajali duže, ali su okončani lišenjem slobode. Dijete je spašeno i dobrog je zdravstvenog stanja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79