Poznati youtuber otkrio kako mu je Konaković dao diplomatski pasoš: “Zašto baš ja?”

Dacešin je naglasio veliku čast koju osjeća zbog toga što je postao nosilac diplomatskog pasoša te kako planira iskoristiti tu privilegiju za dalju promociju svoje zemlje

Poznati Youtuber Robert Dacešin je prije nekoliko mjeseci dobio diplomatski pasoš BiH. U emotivnom videu na svom kanalu, Dacešin je otkrio kako se osjeća povodom ove neočekivane časti te koje benefite vidi u posjedovanju ovog specifičnog dokumenta.

“Ako u životu postoji nešto čemu se nikada, baš ni najmanje, ne bih nadao, to je baš ovo. Nikada nisam ni pomišljao da bi postojala bilo kakva šansa da dobijem diplomatski pasoš, a kad je on stigao, bio sam iznenađen kao nikada u životu.

U ovom videu, ispričaću vam više o tome zašto su ga dodijelili baš meni, kako je do toga došlo, ali i kakve benefite imam s njim i kako će mi koristiti,” istaknuo je Dacešin na početku videa.

U svojoj iskrenoj priči, Youtuber je naglasio veliku čast koju osjeća zbog toga što je postao nosilac diplomatskog pasoša te kako planira iskoristiti tu privilegiju za dalju promociju svoje zemlje.

“Meni je velika čast biti nosilac ovog pasoša i jako cijenim to što sam prepoznat da ga dobijem. Svakako ću ga iskoristiti za dalju promociju naše zemlje, ali i lakša putovanja širom svijeta, za još bolja videa i dobrog sadržaja!” dodao je Dacešin.

Dacešin se zahvalio ministru vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, Elmedinu Konakoviću, koji mu je dodijelio diplomatski pasoš te predložio da bude nosilac istog. Ova gesta, kako ističe Dacešin, dodatno ga motivira da nastavi svoj rad i doprinosi promociji svoje zemlje na globalnom nivou.

Ovim neobičnim događajem, Robert Dacešin postao je jedan od rijetkih pojedinaca iz javnog života koji se mogu pohvaliti posjedovanjem diplomatskog pasoša, što je izazvalo veliko zadovoljstvo kod njegovih pratitelja na društvenim mrežama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79