Poznato kako će se dalje odvijati potraga za Dankom Ilić

Nakon što je policija utvrdila da se nestala djevojčica Danka Ilić ne nalazi na 10 kvadratnih kilometara koji su pretraživani tokom utorka i srijede u mjestu Banjsko Polje kod Bora, potraga za djevojčicom će se nastaviti operativnim putem.

Kako javlja Tanjug, policija je utvrdila da ona nije u tom rejonu i dalje se nastavlja sa operativnim radom, odnosno prelazi se na operativnu pretragu.

Kako saznaje Tanjug, otac do sada nije išao na poligraf, dok je od majke uzet mobilni telefon na vještačenje.

“Tako se radi kada su ovakvi slučajevi u pitanju, mora da se ispitaju svi njihovi kontakti, da li su možda u sve ovo umiješane neke treće osobe, za koje roditelji nisu znali. Ili nisu bili svjesni uopšte tuđih planova, tako da će istraga ići i dalje. Naravno, radiće se na tome dok se ne otkrije gdje je nestala djevojčica i uopšte da li je nestala, da li je oteta i šta se dogodilo sa njom”, javlja Tanjug.

Otac i majka nestale Danke Ilić (2) nalaze se u policiji u Boru gdje odgovaraju na niz pitanja koji su potrebni inspektorima kako bi što prije saznali gdje je dijete nestalo.

Tokom proteklih sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79