Predložen pritvor Draženku Raduloviću osumnjičenom za ubistvo

Predložen pritvor Draženku Raduloviću osumnjičenom za ubistvo


Okružno javno tužilaštvo Banje Luke predložilo je Okružnom sudu da odredi pritvor Draženku Raduloviću (41) iz banjalučkog naselja Kola zbog sumnje da je počinio ubistvo sugrađanina, saopšteno je iz tužilaštva.

Prema navodima Srne, osumnjičeni je, nakon što mu je oštećeni R.V. 19. aprila oko 1.30 časova razbio vjetrobransko staklo na automobilu u mjestu Kola, drvenom letvom zadao više udaraca po glavi, nanoseći mu povrede od kojih je preminuo.

Tužilaštvo je istaklo da je predložilo pritvor zbog vanrednih okolnosti, s obzirom na ozbiljnost krivičnog djela za koje se može izreći kazna zatvora od 10 godina ili teža, kao i zbog mogućnosti narušavanja javnog reda i uznemiravanja javnosti ukoliko bi osumnjičeni bio pušten na slobodu.

Odluku o predloženom pritvoru donijeće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci.

Iz Policijske uprave Banja Luka saopšteno je da je tijelo R.V. pronađeno u petak, 19. aprila u 6.35 sati u blizini osnovne škole u naselju Kola. Obdukcijom, koja je sprovedena u Zavodu za sudsku medicinu RS, utvrđeno je da je smrt lica R.V. nastupila nasilno, kao posljedica više udaraca tupim predmetom u glavu.

Policija je takođe saopštila da su, po naredbi sudije Okružnog suda u Banjoj Luci, 19. aprila pretreseni stan i automobil koje koristi osumnjičeni D.R., pri čemu su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija