Preminuo poznati sportski novinar Samir Salihbegović Ćami

Preminuo poznati sportski novinar Samir Salihbegović Ćami


Poslednji pozdrav našem prijatelju Samiru Ćami Salihbegoviću, višegodišnjem novinaru sportske rubrike u Javnom preduzeću Radio „Drina”, na Fejsbuk stranici Mali Zvornik internet novosti i portalu Mali Zvornik info.

Prerano počivši, u 44. godini života, upisao se 11. juna 2022. godine u knjigu zauvek usnulih.

Ostvaren suprug, otac, odan prijatelj, Samir je bio posvećeni sportski radnik, za primer generacijama mladih fudbalera sa kojima je sarađivao, ostvarivši značajan uspeh u karijeri trenera mlađih selekcija

Ističemo samo neke od njegovih poduhvata, u protekloj deceniji, pre preseljenja u Novi Sad, čiji je bio inicijator ili član organizacionih odbora: Vidovdanski turniri u malom fudbalu, lige petlića i pionira, uspešno je uočio mlade talente u muškim, ženskim i mešovitim selekcijama, „Festival fudbala mladih”, u periodu od 2014. do 2017. godine, memorijalni turnir „čika Aćo i Vladan”, memorijalni turnir „Milorad Bato Stajić” u oktobru 2017. godine, te brojne škole fudbala u okviru prekogranične saradnje Republike Srbije, i  Bosne i Hercegovine…

Učestvovao je i u obeležavanju pedesetog rođendana FK „Jedinstvo”, kada su renovirane prostorije kluba, što je bio izuzetan plod saradnje Opštine Mali Zvornik, Sportskog Saveza Drina i uprave Fudbalskog kluba Jedinstvo. Tada su, konačno, u februaru 2018. godine stvoreni adekvatni uslovi za organizaciju treninga i utakmica za sve selekcije, ali i za školu fudbala koja je brojala više od 100 dečaka i nekoliko devojčica.

Poslednjih godina sa puno uspeha angažovan je kao trener Fudbalskog kluba „Petrika” u Razvojnoj ligi Novog Sada. Do poslednjeg trena bio je na fudbalskom terenu.

Prenosimo izraze saučešća njegovoj porodici, saosećanje i podršku prijatelja. Od Boga im zdravlje i uteha.

Zahvalni, novinari redakcije portala Mali Zvornik info, saučešću se pridružuje i redakcije portala Zvornički ba.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija