Presreo ženu na cesti i prijetio joj

Policija u Bratuncu uhapsila je D.I. iz Srebrenice zbog sumnje da je prijetio ženi na regionalnom putu u mjestu Osamsko.

Naime, kako je saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik, Policijskoj stanici Bratunac je u nedjelju oko 22.30 sati prijavljeno da je na regionalnom putu u mjestu Osamsko nepoznata osoba presrela oštećenu, prilikom čega joj je uputila prijetnje.

-Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac, koji su 10 minuta nakon prijave, u bratunačkoj Ulici Svetog Save zaustavili putnički automobil marke Passat u kojem se nalazio D.I. kojeg su uhapsili zbog sumnje da je prijetio oštećenoj – saopšteno je iz PU Zvornik.

Tom prilikom je utvrđeno da je osumnjičeni, isto veče oko 22 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Bratuncu, narušio javni red i mir međusobnom tučnjavom sa N.Đ. iz Bratunca, nakon čega su se obojica obratila u Dom zdravlja Bratunac radi ukazivanja ljekarske pomoći.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79