Pretres u opštini Istočna Ilidža zbog primanja mita

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske pretresli su jutros službene prostorije u opštini Istočna Ilidža u kojima dužnost obavlja lice čiji su inicijali S.Š. zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo primanje mita, saopšteno je iz opštine Istočna Ilidža.

Iz opštinske uprave navode da je ovo lice zaposleno je u opštini Istočna Ilidža od 1996. godine i da je, protiv njega, prije tri mjeseca, vođen disciplinski postupak zbog povrede radnog odnosa, te činjenice da već izvjesno vrijeme remeti rad službe u kojoj je raspoređen.

Opštinska uprava, kako je saopšteno, najoštrije osuđuje svako postupanje koje je protivno zakonu i podržava rad istražnih organa na rasvjetljavanju ovog predmeta.

“Poštujući presumpciju nevinosti i pravo svake osobe na fer i nepristrasno suđenje, ukoliko nadležno tužilaštvo pokrene krivični postupak u ovom predmetu, moramo istaći žaljenje zbog sveukupne situacije, te naglasiti da će dalji koraci opštine Istočna Ilidža zavisiti od ishoda istrage, odnosno eventualnog postupka”, navedeno je u saopštenju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79