Prijatelji se i dalje opraštaju od Ivane: Nema više moje male Amazonke, strada od ruke monstruma

 

Od studentkinje Ivane K. (26) koja je brutalno ubijena 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari i dalje se opraštaju prijatelji na društvenim mrežama.

Djevojka iz Vojvodine, podsjetimo, imala je podlive na vratu, povrede usne, oka i ruke. Nađena je sa podignutom majicom i otkopčanim pantalonama, pored nje bio je njen telefon i dva lančića strgnuta s vrata.

Osumnjičeni za njeno ubistvo je J. G. mladić albanskog porijekla iz Crne Gore, koji je navodno posljednji vidio živu Ivanu K. Nakon što je objelodanjeno ko je mogući osumnjičeni za ovaj jezivi zločin, njeni prijatelji, ali i porodica oglašavali su se putem društvenih mreža.

  • Nema više moje male Amazonke, strada od ruke monstruma. Bila si divna osoba i planinarka, draga moja, mala djevojčice – napisao je Ivanin prijatelj koji je uz potresne riječi objavio njene dvije fotografije.

Naime, na pomenutim fotografijama vidi se kako ubijena Ivana K. sa opremom i štapovima planinari, dok se na drugoj slici može vidjeti kao se smije u društvu psa.

Ispod ovih fotografije korisnici su ostavili brojne komenatre,a između ostalog “da je monstrum ubio dijete na pravdi boga”.

 

Žalosno! Mlado dijete je ubijeno, a bog neka presudi monstrumu. Nema tu šta da se objašnjava, monstrum je ubio divnu i dobru osobu – stoji u jednom od komentara.

Podsjetimo, J. G, državljanin Crne Gore radi kao vodič planinara na Prokletijama, a prilikom jedne takve ture on je i upoznao Ivanu. J. G. je na svojim profilima na društvenim mrežama često kačio fotografije planine, prirode, potoka, ali i kako vozi kajak i predstavlja se kao veliki ljubitelj prirode i seoskog i planinskog turizma, piše Kurir.

O tome da su ubijena i J. G. bili izuzetno bliski govore i fotografije koje je on okačio na Instagram nakon što je Ivana pronađena mrtva. Na slikama su u prazničnoj atmosferi, kite jelku i nasmijani su.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79