Prijatelji se opraštaju od Anela Krše na društvenim mrežama: Sahrana će biti sutra

Prijatelji se opraštaju od Anela Krše na društvenim mrežama: Sahrana će biti sutra


Drama koja se desila u sred bijela dana u ponedjeljak kada je na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu likvidiran 39-godišnji Anel Krši još uvijek stvara nesigurnost u glavnom gradu BiH.

Anelu Krši (39), će sahrana biti u petak u 17:30 na mezarju Hambina Carina. Iza njega ostao je otac Šemsudin, Majka Fatima, brat Armin i četvero djece.

Kršu je ubio Nihad Sarajkić, koji je ispalio 16 metaka, a pogodio ga sa 10.

Postupajući tužilac Tužilaštva KS predložio je Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora osumnjičenom Nihadu Sarajkiću zbog krivičnih djela ubistvo pri bezobzirnom i nasilničkom ponašanju i nedozvoljeno držanje oružja.

Kako nam je rekao policijski izvor, Nihad Sarajkić je u svojoj izjavi policijskim službenicima izjavio da je samo htio zaštiti ženu u koju se zaljubio. Žena sa kojom nastradali Anel Kršo ima četvero djece.

Djevojka Nina i Nihad Sarajkić upoznali su se u porodičnoj kući gdje je Nihad postavljao videonadzor dok je Anel Krši bio iza rešetaka.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija