Foto: PU Doboj
Prilikom pretresa u Doboju policija pronašla različite vrste opojnih droga

Prilikom pretresa u Doboju policija pronašla različite vrste opojnih droga


Policijski službenici Policijske uprave Doboj, postupajući po nalogu Osnovnog suda u Doboju, izvršili su pretres objekata koje koristi lice s inicijalima A.Š. iz Doboja.

Tokom pretresa, pronađene su i oduzete različite vrste opojnih droga, uključujući 13,4 grama materije nalik na marihuanu, 35,7 grama bijele praškaste supstance nalik na amfetamin, te dvije tablete roze boje koje podsjećaju na ekstazi.

Uz to, policija je zaplijenila digitalnu vagu, nagorjelu cigaretu poznatu kao ‘joint’ i određenu sumu novca.

Nakon kompletiranja svih dokaza, protiv osumnjičenog će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj za krivično djelo.

Prenosimo saopćenje PU Doboj u cjelosti:

“Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto: jedna vrećica sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ‘marihuana’ ukupne težine od 13,4 grama, bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ‘amfetamin’ ukupne težine od 35,7 grama, jedan paketić u kome su se nalazile dvije tablete roze boje koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu “ekstazi”, nagorjela cigareta tzv. ‘joint’, digitalna vaga i novac.”



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija