Pripadnici GSS Zenica pronašli beživotno tijelo muškarca

Pripadnici GSS Zenica pronašli beživotno tijelo muškarca


 

U subotu navečer Gorska služba spašavanja Zenica dobila je dojavu o nestanku muške osobe u zeničkom naselju Gradišće, a nakon intenzivne potrage pronađeno je beživotno tijelo nestalog.

Kako su nam kazali iz GSS Zenica, informaciju o nestaloj starijoj muškoj osobi S. H. su dobili u subotu u 22:30 sati nakom čega su se uputili na teren.

Nakon obavljenog razgovora i prikupljenih informacija, organizovana je brza potraga, a u 22:45 sati nakon sagledavanja okolnosti i terena, voditelji potrage rasporedili su timove od devet članova stanice i “K9” tim (potražni pas Atos) te su krenuli s detaljnim pretraživanjem užeg dijela područja.

“Nažalost potraga je okončana u 00:45 sati sa pronalaskom nestalog koji nije davao znakove života. Obaviješteni su Hitna pomoć Zenica i policijska stanica Centar Zenica za dalji uviđaj. Ovim putem izražavamo saučešće porodici”, kazali su nam iz GSS Zenica.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija