Pripadnici Specijalne policijske jedinice Uprave policije MUP-a ZDK u potrazi za Muhamedom Šišićem

Potraga za licem, Šišić Muhamedom iz Zenice čiji je nestanak prijavljen policiji, nakon čega je za istim raspisana potraga, te su preduzete intenzivne mjere pretrage terena sa ciljem pronalaska nestalog lica, intenzivirana je danas.

Podsjećamo da je 26-godišnji Šišić nestao još u četvrtak, kada je njegova porodica i prijavila nestanak i počela sa potragom.

Na sebi je posljednji put imao crnu jaknu, farmerke i smeđe cipele, a porodica moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju da jave na broj telefona 062 284 278 ili da jave zeničkoj policiji. (M.D.)

Specijalna policijska jedinica Uprave policije MUP-a ZDK i druge jedinice Uprave policije angažirane su danas na pretraživanju terena na područjima na kojima porodica i prijatelji sumnjaju da bi se mogao nalaziti Šišić.

Njegov brat Samir ističe da je Muhamed, kad je posljednji put viđen, na sebi imao crnu jaknu, farmerke i smeđe cipele, a sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o njegovom bratu poziva da o tome obavijeste policiju ili porodicu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79