Privedena dvojica muškaraca jer su pretukla Senad kada je išao u džamiju

Sinoć oko 20:00 sati u Kamenici napadnut je povratnik Senad Sejfić. Napad je izvršen od strane nekoliko osoba u vidnom alkoholisanom stanju, koji su u povratku sa neke fešte zaustavili se baš u u čisto bošnjačko naseljenom mjestu (Kamenica Gornja) i počeli praviti nerede.

Sejfića su napali dvojica mještana susjednog sela Donja Kamenica, B. J. i B. B., koji su nakon incidenta privedeni u prostorije Policijske stanice u Zvorniku. On se vozio pored džamije, gdje je planirao klanjati namaz. U tom trenutku, nekoliko vozila je pristupilo njegovom vozilu, dolazeći iz pravca Šekovića.

“Napadači su brzo okružili Sejfića i bez ikakvih opomena ili provokacija, B. J. i B. B. su počeli brutalno udarati Sejfića po cijelom tijelu, posebno fokusirajući udarce na glavu”, rekao nam je mještanin.

Mještani su odmah prevezli ozlijeđenog Senada Sejfića u Policijsku stanicu u Zvorniku kako bi prijavili ovaj incident. Policija je brzo djelovala i uhapsila dvojicu napadača, pritvarajući ih u prostorijama Policijske stanice u Zvorniku.

Sejfić je nakon napada prebačen u hitnu medicinsku pomoć, gdje mu se trenutno utvrđuje ozbiljnost povreda koje je pretrpio tokom ovog napada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Senad krenuo u džamiju kod Zvornika: Nekoliko osoba ga napalo i pretuklo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79